.

.

Eye-up Lift Gel – Liftingujący żel pod oczy - mrożone czerwone winogrona, kwas hialuronowy, woda morska głębinowa

Eye up lift gel marki Lynia to preparat zapewniający błyskawiczny efekt ukojenia i naturalny lifting skóry pod oczami. Działa nawilżająco, wygładza kurze łapki oraz dostarcza cennych składników odżywczych. Stosowany regularnie przyczynia się do widocznej poprawy wyglądu skóry wokół oczu.

LYNIA
KG-00045015
2025.11
OBJĘTOŚĆ
  • 15ml

Eye up lift gel marki Lynia to preparat zapewniający błyskawiczny efekt ukojenia i naturalny lifting skóry pod oczami. Działa nawilżająco, wygładza kurze łapki oraz dostarcza cennych składników odżywczych. Stosowany regularnie przyczynia się do widocznej poprawy wyglądu skóry wokół oczu.

Ekstrakt z mrożonych czerwonych winogron napina i uelastycznia skórę.

Kwas hialuronowy zatrzymuje wodę, wspomagając nawilżenie naskórka wokół oczu.

Mocznik odpowiada za prawidłowe uwodnienie skóry, zwiększa też przenikanie substancji biologicznie aktywnych.

Naturalna betaina działa przeciwstarzeniowo oraz nawilżająco.

Alantoina ma działanie łagodzące, nawilżające i ściągające, oraz przyspiesza regenerację skóry.

Woda morska głębinowa rewitalizuje i rozjaśnia naskórek.

Substancja uzyskana z połączenia ksylitolu oraz laktitolu łagodzi problemy skórne spowodowane czynnikami mikrobiologicznymi, wspomagając naturalne mechanizmy obronne.

Jak stosować?

1-2 razy dziennie niewielką ilość wklepać w skórę wokół oczu.

Przechowywać w temperaturze wynoszącej 15-21°C.

 

Składniki (INCI): Aqua/Water, Glycerin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sea Water, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Chondrus Crispus Extract, Betaine, Wine, Allantoin, Urea, Lactic Acid, Lithothamnion Calcareum Extract, Hyaluronic Acid, Lactitol, Xylitol, Polyglyceryl-3 PCA, Sodium Phytate, Caesalpinia Spinosa Gum, Maltodextrin, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, t-Butyl Alcohol, Benzyl Alcohol

× Dziękujemy za rejestrację. Do czasu aktywacji przez administratora, Twoje konto będzie nieaktywne.